Strikkefestival

Nu har jeg for første gang tilmeldt mig Webstrik’s Strikkefestival 2010 på Næstved Vandrerhjem 23. – 25. september. Jeg har hørt meget om det og glæder mig til at møde sådan en stor flok strikkere, hvoraf jeg ikke kender nogen – tror jeg – andet end fra Webstriks hjemmeside. Det er da spændende.

Skulle der være nogen af jer, der læser med her og bor i det midtjyske eller trekantområdet, der har lyst til “kør-sammen”, så send mig et par ord! Jeg har plads til 3-4 i bilen.

10 tanker om "Strikkefestival"

  1. Hej Hanne!
    Glæd dig til Webstrik-festival. Jeg skal med for 3.gang i år.
    Jeg har læst med på din blog i ca.1 års tid, er vildt imponeret over dine tæpper m.m. Du virker som et meget positivt menneske, trods modgang og sorg, det er dejligt at følge dine aktiviteter.
    Jeg er lige startet på “efterløn” og har planer om at begynde på patchwork nu, og jeg bliver så inspireret af dine ting.
    Mange hilsner fra Anne-Marie

  2. Tak Anne-Marie, for dine søde ord! Hvis jeg kan hjælpe dig med noget i forbindelse med patchwork, skal du bare sige til!
    Jeg glæder mig til strikkefestivalen, så ses vi der!

  3. Jo Inge, i år er Webstriks strikkefestival på Næstved Vandrerhjem. Så vidt jeg har forstået, skifter det hvert år mellem forskellige vandrerhjem. Jeg er vældig spændt på, hvad der sker og hvad jeg kan få ud af det. Programmet ser godt nok ud indtil nu, men der mangler detaljer. Der plejer vist både at være butikker, nogle, der sælger af egne varer, workshops osv.
    Jeg er glad for at være med i Webstrik, der er livlig aktivitet pr. mails med idéer, efterlysninger, billeder på blogge, hjælp til forskelligt og en hyggelig tone.

  4. Hanne, du kan roligt glæde dig. Jeg skal med for 2. år. Sidste år var min den første gang. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg ikke vil være foruden.

  5. hej Hanne! hvor dejligt at du skal med, så får vi hilst på hinanden. denne gang bliver for mig 6.gang jeg er med og jeg vil göre alt for at kunne komme dertil, det er bare noget af det allerdejligste jeg oplever og jeg glæder mig hver gang som et lille barn til juleaften.
    kh.fra Island
    Frida

  6. Hej Hanne
    Det er dejligt at høre du skal med. Jeg skal med for 2. gang i år. Jeg synes det var en super oplevelse sidste år. Med hensyn til kørsel kan vi snakkes/skrives ved når vi nærmer os september. Jeg kommer fra Juelsminde (Vi mødtes sidste år ved Lotte til strik in)
    KH
    Marianne

  7. Jamen så er der jo allerede nogle, jeg kender!! Det er dejligt. Og Marianne, jeg husker dig godt fra Lottes “kaffestrik”, som var mit første møde med nogle webstrikkere.

  8. Hej Hanne . Det lyder rigtig spændende den tur du skal på til Næstved med Weeb strik . Jeg har aldrig været på sådan en tur , kan jo hører du oplever en masse . Jeg skulle måske overveje om jeg skulle tage med på sådan en tur .
    Håber vi ses i morgen på Søndergården , til hygge strik og snak .

    Hilsen Anette

  9. Anette, det er da en god idé! Du skal være medlem af Webstrikkerne for at deltage, men det kan vi snakke om i morgen, når vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *