Jeg skal møde Bodil

På lørdag skal jeg på udflugt med datteren og møde familiens nye firbenede medlem, Bodil!

Bodil er i dag 8 uger gammel og en Tibetansk Terrier (som ikke tilhører terrierfamilien). Hun bliver boende ca 1 uge endnu hos sin rigtige mor sammen med sine 5 søskende, fordi hun skal have de bedste startforhold og derfor skal vente med at skifte hjem, til hendes nye familie har ferie.

Hendes nye familie har besøgt hende flere gange, og jeg har set dejlige billeder af hele flokken, de er simpelthen bedårende. Jeg håber, at jeg kan vise billeder her, når jeg selv har taget nogle.

Der har været rigtig mange overvejelser i forbindelse med at vælge, hvem det skulle være. Han eller tæve? Her i huset har vi altid haft hanhunde, men datteren vil helst have en tæve. Der var 4 muligheder, men de kunne ikke vælge først, da én af dem skulle blive sammen med moderen og de andre 2 tibetanere, og valget stod til sidst mellem 2, der lignede hinanden utroligt meget, bare spejlvendt! De er hvide med sorte aftegninger, og de kommer til at kræve rigtig meget arbejde med pelspleje, for de bliver meget langhårede! Nu er det bestemt, hvem af dem, det bliver, efter sigende en flot, robust og livlig lille “pige”, som får et fint tibetansk navn, men i det daglige hedder Bodil! Opkaldt (måske?) efter min højt elskede gamle faster, der som den hidtil eneste i familie blev over 90 år!

Det er meget spændende, og jeg glæder mig meget til at besøge hele flokken.

4 tanker om "Jeg skal møde Bodil"

  1. Og ja… det er da selvfølgelig faster Bodil OG også lidt Bodil Udsen hun er opkaldt efter. Jeg tror de begge har/havde humor til at synes om at vi gør det.

    Magen til livglade mennnesker, der også holdt humøret højt oppe i alderen, har jeg ikke ellers oplevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *