Flæskesteg på mange måder

Kan man spise flæskesteg en hel uge? – nåh knap en uge da! Ja, det kan man godt, for når det nu er jeg ved ikke hvor længe siden, jeg har fået en god flæskesteg, og der kun er mig (og en lille smule hunden) til at spise det, så må man jo variere det: med brun sovs og rødkål, med salat, med kartoffelsalat af nye kartofler, med agurkesalat, med rugbrød… det smager godt altsammen. Og så behøver jeg ikke ret meget madlavning de dage, for det er jo næsten klar i køleskabet.

Jeg har ikke noget imod det, og så er det vel i orden.

8 tanker om "Flæskesteg på mange måder"

  1. nicolaj, jeg har ikke åbnet posen endnu! Men jeg vil prøve i morgen. Havemanden var ved at dø af grin, da han så sækkene. Det havde han godt no aldrig set før!

  2. UHM flæskesteg er også godt, jeg lavede det til mine børnebørn (deres mor var på arbejde) og de smovsede, og ville have resten med på skolemaden.

  3. “Gris´ma´” (skal udtales med fynsk dialekt), er også en meget velkommen spise herhjemme.

    Vi får det nu ikke så tit, men uhmmm det er godt.
    Jeg er nu mest til den kolde, dagen derpå version, med rugbrød og groft salt.

  4. Når man er alene (det er jeg også) så laver man som regel ikke sådan noget som flæskesteg – med mindre man har børn/børnebørn på besøg. Jeg blev helt lækkersulten da jeg læste om din flæskesteg Hanne – det vil jeg også lave en dag. Jeg kan sagtens forestille mig at spise det i flere dage og variere som du har gjort. Fordelen er jo også som du skriver at man ikke skal bruge så lang tid på madlavning de følgende dag – så er der mere tid til patchworket ;o)
    God weekend Hanne
    Mange hilsner
    Jette

  5. Helle, hvor har du nu det fynske udtryk fra? ikke mig! Men den kolde grisesteg smager altså også godt!
    Jette Hunecek, det er jo lige det, der er smart ved at lave noget mad, man godt kan lide og så til flere dage: så får man god mad uden større besvær! – OG kan dyrke sin hobby!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *