Blomster skal der til

Nu er Rhododendron’erne ved at være færdige med at se godt ud – men hvor har jeg nydt det! Der er lidt tilbage, og nogle Azalea’er ser stadig flotte ud. Men jeg kunne pludselig se, at der mangler noget!

I mange år har Søren plantet Fuchsia i hængepotter, fordi jeg er så vild med dem (og passer dem!). Det blev ikke til noget sidste år, men nu mangler jeg dem! Så jeg fik gravet potterne frem og gjort dem rene, og så havde blomsterhandleren heldigvis stadig nogle af de store tilbage i drivhuset. Nogle år har vi fået dem til at overvintre, men de sidste 2 år har alting været anderledes.

Det hjælper utroligt på humøret, når facaden på huset nu ser ud som den “plejer” – med lidt hjælp til ophængningen fra naboen – jeg er for lille!

Jeg har også købt nye krukker til de Hortensia’er, som jeg købte på Fyn og en større til den nye rose, jeg finder jo ud af, at jeg godt “ka’ selv”! Og roserne, som skimtes under Fuchsiaerne, som jeg også selv har beskåret for en måneds tid siden, skyder så flot og har knopper nu, det er bare dejligt!

5 tanker om "Blomster skal der til"

  1. Åh ja, det er lykken at kunne få noget til at gro. De blomster du har valgt er også nogle af mine favoritter til krukker i haven. Jeg bor på sandjord, så der skal ekstra ler-tilskud til roserne, men i år ser de ud til at blive lidt kraftigere.
    Hilsen Birte

  2. Hej Hanne
    Flotte blomster. Den hængefuksia der næsten er sort i midten, plejer vi også at have med hjem.

  3. Fuchsiaerne er da også sådanne flotte, flotte blomster! Det er fantastisk at det lykkes for dig at holde dem i potter – jeg har altid haft besvær med at blomsterne ikke døde for mig – men det handler nok mest om at vande, vande og vande 🙂 Og om at huske at vande… (!)
    Den mørke af dem kender jeg godt, den har jeg haft flere gange, men den lyse har jeg ikke haft med hjem før – må kigge efter den næste gang jeg er hos plantehandleren – for den ser bare smuk ud.

  4. Lige en af de blomster jeg også holder meget af,men har ikke rigtig held med dem de går desværre tit ud for mig.
    De er meget flotte som de hænger der.

  5. Birte, når jeg har valgt at plante den nye roser i en krukke, så er det fordi jeg vil have den med mig HVIS det lykkes at sælge huset!
    Fuchsiaerne og Hortensiaerne ligeså – dem vil jeg også have med mig, men jeg plejer faktisk at være god til at passe dem, mens alt andet end pottevækster var Sørens domæne. Vi har før haft begge disse 2, og mens jeg var mest tilbøjelig til at købe dem i stor str., så syntes Søren, at det var for dyrt, og så fik han dem ofte til at overvintre. Hvis det lykkes, så bliver de jo rigtig flotte næste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *