Man giver gaver, man selv kan lide

Jeg glæder mig til at give dette som gave til én, der ikke regner med at få noget sådant!

Datteren vil gerne give en ægte Danewood quilteramme til Bodils “moder”, og når jeg nu også skal møde Bodil og hele den glade hundefamilie, kunne det være en god fællesgave, at bordklemmen + forlængerleddet følger med. Det bruger jeg nemlig ikke mere, da jeg altid bruger min store ovale quilteramme (også Danewood) på fod/søjle.

Jeg håber, at hun bliver glad for det. Det er et dejligt, flexibelt sæt i lækker udførelse. Og heldigvis har Danewood stadig et lille lager af rammer mm at sælge af, selv om firmaet er lukket og gået på pension!

Interesserede kan se nærmere her. Det er simpelthen de bedste quilteredskaber til håndquiltning!

6 tanker om "Man giver gaver, man selv kan lide"

  1. Hej Hanne.

    Ja det er et godt redskab. Jeg har den runde quilte søjle, den er jeg meget glad for. Har lige bestilt en bordklemme, så jeg kan kan tage den med, når jeg skal ud. En rigtog god gave.

    Kh fra Laila

  2. Laila, ved du hvad, jeg så faktisk den, du har bestilt, den lå ved siden af min med din adresse på, da jeg hentede den i går! Det var lidt sjovt!

  3. Hej Hanne.
    Ja det var da sjovt, jeg havde tænkt på om om det kunne lade sig gøre at bruge den, jeg havde taget af søjlen, så det glæder jeg mig til.
    Er det en fordel at ha forlænger på. Nu vil jeg lige se, når min kommer frem.

    Kh fra Laila

  4. Jeg vidste ikke at Danewood var lukket. Så er jeg glad for, at jeg i tide fik skaffet mig det ovale på gulvstativ, for det er som du siger et genialt hjælperedskab.
    Men jeg regner så også med, det holder min tid ud. Der er lang levetid på kvalitetsværktøj, heldigvis.

    Hilsen Birte

  5. Det har du ret i Birte N! Og Bodils “mor” blev meget glad for bordstativ og ramme, hun glæder sig til at tage det i brug og har fået mere mod på at quilte sit tæppe færdigt nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *