Bodil – jeg er solgt!

Her er Bodil – 8 uger gammel Tibetaner!

Jamen, jeg er helt solgt! Det er sandelig godt, at hun og hendes 5 søskende er solgt, ellers kunn ejeg godt være fristet! (Gad vide, hvad Whisky ville sige til det!)

Bodil kunne også godt lide mig – eller var det mine hundeduftende sko? Det lykkedes også at løse mine snørebånd op! Der var virkelig gang i både hende og hendes søskende.

Jeg er ikke helt sikker på, om det er Bodil eller hendes bror Charlie?

Og her er kuldets skønne, søde, rolige og tålmodige unge mor Isja. Hun er dygtig, man skulle ikke tro, at det er hendes første kuld hvalpe!

Det har været en livlig eftermiddag, og jeg har selvfølgelig taget en masse billeder, der kommer flere! Men Bodil er altså det nye familiemedlem, som flytter ind hos datteren og hendes familie om 1 uge! Det er svært at vente, men de skal lige have ferie først.

Tak til Bodils nuværende og kommende familie, fordi jeg fik den oplevelse !

5 tanker om "Bodil – jeg er solgt!"

  1. Hej Hanne.

    Ja det er til at blive blød om hjertet af sådan en dejlig lille hundehvalp. Tror ikke at Whisky kunne tænke sig at dele dig med sådan en lille fyr ha ha.

    Kh fra Laila

  2. Jo, Laila, det tror jeg bestemt, at Whisky gerne ville, han er faktisk glad for andre hunde, også små hunde, bare de ikke stiller sig op og gør agressivt (læs: nervøst) ad ham. Men jeg tror nok, jeg har rigeligt i ham!

  3. Nøj, jeg ville også være solgt ved sådan en nuser pige 🙂
    Det er så flot af din søn og familien at vente den uge, så de bliver sikre på at hun får al den opmærksomhed og hjælp hun behøver i denne (for hende) svære tid – at flytte væk fra mor og ud i den store vide verden helt selv 🙂 Så hun skal have leg, klap og kærlighed, men også en masse tid til at sove, slappe af og finde sig selv og sin plads i hendes nye, dejlige familie.
    Og mon ikke Bedste Hanne ofte kommer på besøg med onkel Whisky? 😉

  4. Hun er bare dejlig og har så den fordel hun er ikke for stor til at sidde på skødet, hvilke er svært med Whisky. men nu får han jo også en ny ven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *