Tibetanere igen – igen

Her er Bodil med sin nye “mor” – starten på et nyt familieliv med hund for datterens familie! Bodils rigtige navn er Lha-Mis’ Jinpa, og Jinpa er da også et rigtig sødt navn med en tibetansk symbolsk betydning.

Bodil er en stærk og livlig lille hund, der både kan “skrige op”, hvis noget ikke passer hende, og putte sig kærligt. Hun har en kraftig pels og små “fregner” på snuden. Som alle sine søskende er hun godt i stand takket være sin flinke og tålmodige mor Isja, der stadig giver dem mad. Men de spiser også fastere hvalpemad nu, og de vokser stærkt!

Drengene sætter sig ned i deres indendørs “bur”, som er den ene ende af en stue, dækket med tæpper og aviser (som de er dygtige til at bruge), og leger med dem alle sammen

Der er 5 hvid/sorte og 1 sort

Frederik forsøger at fotografere dem med sin nye mobil

– Bodil ved vist godt, hvem der er hendes nye familie!

– Ebbe kunne godt tænke sig, at det var nu, Bodil skulle med hjem!

– og lige pludselig falder de om og sover!

Hvem er hvem?..

..og hvor mange?

Så mange! Mor Isja kan stadig godt give dem alle 6 mad!

Og imens Isja fodrer, har Jason og Happy – husets 2 andre voksne tibetanere – hørt, at der var noget i min lomme, der raslede!

Det var en skøn oplevelse! Og nu bliver det spændende om 1 uge, når Bodil flytter til sit nye hjem. De øvrige hvalpe får også ny familie i løbet af den kommende uge, den første i dag.

4 tanker om "Tibetanere igen – igen"

  1. Hej Hanne.

    De er da bare så dejlige de små hvalpe. Dig Og Whisky, skal nok få glæde af lille Bodil. Det er dejligt at følge en lille hund fra starten.

    Kh fra Laila

  2. åh hvor er hun bedårende dejlig den lille Bodil Jinpa..
    Hun skal nok blive et kært familiemedlem til din datters familie.
    knus, Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *