Av, av, mine hindbær!

Jeg er meget glad for min havemand og ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham. Han har været hos os hver sommer i flere år, fra Søren ikke rigtig kunne klare det hele mere.

Så da jeg opdagede, at nogle af mine store fine hindbærbuske så sådan her ud, ventede jeg bare på, at klokken skulle blive så mange, at jeg kunne være bekendt og ringe til ham for at høre, om det var insekter eller hvad, der var skyld i det?

Heldigvis kom han så lige for at slå græsplænen, og så påtog han sig med det samme “skylden”! For han har vandet for ukrudt imellem hindbærbuskene, og han var vist kommet til at lave blandingen for stærk, mente han! Det var ikke så godt.

De skulle jo have set ud ligesom de her, der står et andet sted! Nå, det er der så ikke noget at gøre ved, det er kun i den ene ende af buskene, men det giver jo nok lidt færre bær i år.

Jeg skulle ellers til at tømme fryseren for bær, som jeg plejer inden den nye sæson. Så laver jeg syltetøj af de bær, der er til overs, før de nye høstes. Så nu vil jeg lige se, hvordan buskene udvikler sig, før jeg bruger dem i fryseren.

Bagerst i køkkenhaven, bag jordbærbedet, står denne busk så flot lige nu. Den er plantet på Baloo’s grav. Baloo var Whiskys forgænger og døde for 6 år siden.

Han betød noget helt særligt for både Søren og mig, og da han blev meget syg, og dyrlægen havde været her, ville Søren beholde ham i haven og gravede med hjælp fra naboen et kæmpestort hul i køkkenhaven til ham. Og der plantede han denne busk, fordi Baloo altid søgte skygge under en lignende busk et andet sted i haven. Så det er Baloo’s busk!

2 tanker om "Av, av, mine hindbær!"

  1. Hej Hanne.

    Det er da træls med de hindbær, men godt der er nogen tilbage.
    Sikke en flot hund i havde før Whisky. Ja det er et savn når man mister sine dyr.

    Kh fra Laila

  2. Ja, det gjorde meget ondt at tage afsked med ham! Men det hjalp, da Whisky flyttede ind mindre end 1 uge efter! Og han gav os noget at bestille! Han var ikke helt nem at opdrage – men nu er han så dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *