2 år som blogger

Det er min fødselsdag i dag! Og tak for alle hilsner!

Det er også min blogs 2 års fødselsdag, og det har været 2 gode år med både dejlige og sørgelige oplevelser. Det har været godt at bruge bloggen til at “skrive dagbog”, og det har været et godt sted at komme af med både gode og triste tanker. Ikke mindst har det være rigtig dejligt med alle de mange tilbagemeldinger fra læserne! Tak!

Og så er det helt fantastisk, at der har været 238.158 beøg !!! Utroligt! Jeg har lært mange at kende, også selv om langt de fleste er “usynlige in person”. Men så sent som for et øjeblik siden havde jeg en telefonsamtale fra en trofast læser, der gerne ville have lidt at vide om denne sytaske! – og hvordan man laver den, da der ikke findes noget mønster.

Det er kun 2. gang i mit liv, at jeg er alene på min fødselsdag. Først var der min familie, derefter min søster, som jeg boede sammen med, mens vi var i lære, derefter har Søren altid været der og børnene, så længe de boede hjemme. Det første år, efter jeg var rejst til Grønland, var jeg alene og sad i sengen om morgenen med lidt hjemvé og lukkede mine pakker fra familien op. Senere kom Søren og en ven af ham til aftenkaffe, da havde vi lige lært hinanden at kende. Og den første fødselsdagsgave fra ham var en stor ½ røget laks! Den spiste vi til det hjemmebagte franskbrød. Og derefter var han der jo altid.

Men jeg er ikke alene. Naboen kom allerede kl 8 med en sød blomst, telefonen har også ringet med hilsner, og på Facebook er der masser af fødselsdagshilsner – tusind tak!

Og datteren vil holde min fødselsdag for familien, så det glæder jeg mig til! Så skal jeg jo også møde Bodil! Og til Bodil har jeg syet et lille hundetæppe:

Man kan godt se, at Bodil ikke er nærheden af Whiskys størrelse!

Så det skal nok blive en god fødselsdag.

12 tanker om "2 år som blogger"

  1. Tillykke med fødselsdagen og din blog´s fødselsdag.
    Håber du får en dejlig dag.
    Ja jeg er en ivrig læser af din blog. Skal lige hver dag ind og læse hvad du nu har “bedrevet”.
    Fortsat god dag.
    Hilsen Hanne-patch

  2. Et stort tillykke med din blogfødselsdag!
    Selv om jeg ikke skriver så mange kommentarer, har jeg været fast læser på din blog lige siden, jeg startede min egen.
    Ha’ en rigtig dejlig dag her i sommervarmen!
    Hilsen Annelise

  3. kære Hanne, hjertelig til lykke med din födselsdag og bloggens födselsdag. det er en glæde at fölge med herinde hos dig, håber du bliver ved længe endnu at skrive og tage billeder.
    kh.fra Island
    Frida

  4. Tillykke med fødselsdagene. Jeg er også både din og HANNES faste læsere. Håber du får en god dag. Du har jo også Whiskey!

  5. Rettelse. Der har været 291.938 besøgende, men det gør det jo ikke mindre flot 😀 Der har været besøgende fra 32 forskellige lande, bare i denne måned. Blandt andet fra Japan, Laos, Rusland, Israel og Indonesien

  6. Super sødt hundetæppe du har lavet til Bodil.
    Og atter engang tillykke med både fødselsdagen i dag og din blogs 2 års fødselsdag.
    Knus, Helle

  7. Hej Hanne.
    Også lige et STORT TILLYKKE med både den ene og den anden fødselsdag fra mig.
    Hilsen Joan M.
    P.s: Sjovt med den lille sytaske…….

  8. Mange, mange tak for alle hilsner!
    Der må være forskel på tællerne, Nicolaj, men det er flotte tal!
    Det har været en dejlig dag, mere om det i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *