Vand-ballet

Sammensætningen af de 2 – fætter og kusine – er perfekt! Mine 2 feriebørn har det simpelthen så fint sammen, og selv om pigen faktisk er 10 måneder ældre end drengen, og man ellers siger, at piger er mere modne end drenge, ja, så opvejer Ebbes finurlighed og opfindsomhed fint Christinas feminine ynder! De har en stor humor til fælles, de er begge fantasifulde og finder i fællesskab på mange sjove lege, de elsker begge at lege med Whisky (og han tilbeder dem!), og for mig er det en rigtig stor fornøjelse at lytte til og se dem lege. De springer rundt på bare tæer, og er så dejligt barnlige og glade for at være på ferie!

Da jeg sagde godnat til dem, sagde Ebbe til Christina, at hvis hun vågnede først i morgen tidlig, skulle hun ikke gå forsigtigt, som hun gjorde i morges, for han ville gerne vågne:

“Det må gerne snart blive dag, og man skal ikke spilde tiden, når man kan have det sjovt!” sagde han. Det kan ikke siges bedre!

Jeg foreslog dem i eftermiddag, at de fik lov at lege med vandsprederen på græsplænen. Det skulle jeg ikke sige 2 gange! Hold da op, hvor de morede sig! Fra det kolde gys i starten blev nydelsen med det kolde vand og modet til at turde større og større – se bare en ballet, der udspandt sig til høje hvin og brøl!

Det kilder!

2 tanker om "Vand-ballet"

  1. igen til lykke med födselsdagen, lyder til at du fik en herlig én af slagsen. og hvor er du heldig med din store og dejlige familie, yndige feriegæster fik du også.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *