Tordenvejr og pandekager

Det var godt nok et ordentligt tordenvejr, vi oplevede først på aftenen! Det blev helt mørkt, så vi måtte tænde lys, men selvfølgelig syntes Ebbe, at vi ikke skulle have det almindelige lys tændt, det var meget bedre med lommelygter! Og han spottede straks, hvor der var lommelygter tilgængelige i huset!

Christina og han lod rigtig fantasierne folde sig ud og legede gemmelege mm over hele huset. Vi slukkede TV’erne på kontakterne for en sikkerheds skyld, men lige pludselig blev det alvor, for relæet slog fra, så al strøm forsvandt. Det var med nogen betænkelighed fra Ebbes side, at jeg fik lov at slå det til igen!

Meeen jeg havde jo lovet dem pandekager til aften, så jeg fik allernådigst lov at begynde at bage dem! Og de blev nydt med god appetit, måske også fordi tordenbragene på det tidspunkt blev fjernere.

De var heldigvis ikke bange (jeg er ikke spor bange for tordenvejr, ellers kunne det måske godt smitte), men tog det hele som en spændende leg!

Nu er der ro på igen, og luften er heldigvis knap så lummer. Py ha!

4 tanker om "Tordenvejr og pandekager"

  1. Her har vi også haft voldsomt tordenvejr med kæmpeskrald så både hundehvalp og storebror hoppede og spjættede. Aldrig har Frederik slukket en pc så hurtigt og søgt vi andres selskab.

    Godt at luften nu er renset.
    Håber pandekagerne smagte.

  2. Jo tak, Helle, og efterfølgende etablerede yngstemanden egen TV-salon ovenpå! Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men han sad stille og fredeligt og så TV2s mandags krimiprogram helt for sig selv! Han trængte nok til at slappe af!

  3. Der har nok været for mange kvindelige hormoner i luften… så er det godt med lidt politijagter for sig selv i morfars stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *