Industrimuseet

Efter Ebbes meget store ønske besøgte vi Industrimuseet i Horsens. Han har været der med sin storebror og mig i en vinterferie og huskede flere ting, som han gerne ville se igen.

Det er lidt svært for mig at forklare anvendelsen af de store flotte maskiner, men vi var så heldige, at nogle af de entusiaster, der holder dem ved lige, var i hallen og syntes, at børnene skulle se dem køre – den ene efter den anden!

Ungerne kunne ligefrem høre “musikken” i de rytmiske motorlyde!

Også denne gang var telefoncentralen det helt store hit, og når man er 3 personer, kan man ringe igennem centralen til og fra telefonerne i de små butikker i “butiksgaden”. Det var lidt svært at huske de ting, man skulle gøre, men det lykkedes Ebbe en enkelt gang at få skabt forbindelse mellem Christina og mig…

..og så var det sejt at kunne lære fra sig!

Der var flere steder åbent end sidste gang, bogtrykkeri, bogbinderi og her ølbryggeriet.

Vi sluttede med særudstillingen over kongelige hofleverandører, og her lærte de 2 at dække bord, som Prins Henrik gør det.

Vi besøgte også de 2 opgange med små arbejderboliger fra 1880 – 1970, det syntes Ebbe og Christina var meget interessant, og de havde øjnene med sig og så udviklingen i lejlighedernes indbo. Men der stod mine ben af, så de sidste trapper klarede de på egen hånd!

En tanke om "Industrimuseet"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *