Fin PR for Vitus Bering´Quilterne

I denne weekend fejrer vi i Vitus Bering Quilterne i Horsens 15 års jubilæum med en stor udstilling på den nye, meget flotte “Slotsskolen” på Fussingsvej ved det gamle fængsel “Slottet”.

I den anledning har Horsens Posten denne fine omtale i i denne uge:

Vi håber at se rigtig mange besøgende!

Jeg er ved at samle sammen, hvad jeg vil vise, bl.a. kører jeg om lidt til Fredericia for at hente de “Kæreste-tæpper”, jeg har syet til min datter og svigersøn. De kan bestemt ikke undvære deres tæpper ret længe, for de bruger dem rigtig meget altid, men jeg har fået lov at låne dem!

Som det ses i PR ovenfor, har bestyrelsen også bedt Projekt Puttetæpper om at lave en udstilling af udvalgte puttetæpper, det gør vi meget gerne.

Og jeg har meldt mig til sammen med 2 andre at stå for et “syhjørne”, hvor vi har 3 forskellige aktiviteter, man kan prøve, hvad enten man syr patchwork i forvejen eller ikke har prøvet det før. Så der er også lidt forarbejde.

Som andre medlemmer har også jeg  doneret præmier til Amerikansk lotteri, og på indgangsbilletten kan man deltage i lodtrækning om et juletræstæppe, jeg har doneret!

Så det bliver en travl weekend. Vi hænger op i morgen fredag eftermiddag, efter sigende er det meget flotte lokaliteter, så det glæder jeg mig til!

3 tanker om "Fin PR for Vitus Bering´Quilterne"

  1. Hej Hanne .

    Du har nok at se til, men det virker som du trives med at være med til den del af livet, med dit patchwork og strik.

    God weekend.

    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *