Det var ikke helt nok med 100 grader i 6 timer for at få anden mør, det kunne jeg se, da de 5 timer var gået. 120 gr. ville sikkert have været godt. Men jeg skruede op for varmen den sidste time, brunede ved 250 gr til sidst, og så var den både mør og sprød!
Til gengæld var rødkålsalaten et hit! Den var bare rigtig lækker, og den havde trukket ca. 1 time i stuetemperatur, så dressingen havde fået tid til at trænge ind. Kan anbefales! Og den ville sikkert være fin til meget andet end andesteg!
Vi spiste kun ½ and tilsammen, så der er masser af mad til de næste dage. Og i morgen skal jeg til Frederiks 14 års fødselsdag, så da skal jeg nok ikke lige have andesteg – godt den kan holde sig.
Hej Hanne.
Godt det var en god aften, så må du jo spise rester en anden dag.
Kh fra Laila
Juleanden her får 6 timer på 150 grader. Det passer med, at vi kan nå at køre på kirkegården i Hobro. Den plejer at være rigtig fin. kh
Det vil jeg huske, Dorthe Schultz, tak!